Return to site

När man pratar om passiva inkomster och att webbkursen ska bli en pensionsförsäkring svarar jag så här.

– Biljett till ett friare liv

"Jag vill leva på intäkterna från min blivande webbkurs!"

"Jag vill säkra min pension."

När jqt hör någon prata om passiva inkomster och att deras nya webbkurs ska bli en form av pensionsförsäkring brukar jag hälsa att "Tja, det låter som en rätt så riskabel strategi. Det finns risk att du kommer att bli lite besviken."

Let's face it, det är inte alla som tjänar en massa pengar på sin webbkurs. (Även om flera verkligen gör det!)
Däremot vågar jag lova att din nya kurs kommer att kunna ge dig mer tid och frihet!

Tveklöst.

Det kostar en hel del tid att producera en webbkurs – det är en stor tidsinvestering. (Och det kostar att lära sig att bygga en riktigt bra webbkurs – i varje fall om du vill bygga en webbkurs som kommer att klara att göra ditt jobb åt dig – som blir en klon av dig och en frihetsmaskin.)

Men när mina kunders webbkurser väl är färdiga så har de en produkt som klarar göra stora delar av jobbet åt dem!

De har frigjort mängder av tid – och har skapat helt nya affärsmöjligheter och paketereringskombinationer.  
Tillsammans med webbkursen kan de sälja sina tidigare rums- och tidsbundna tjänster och produkter på nya och flexiblare sätt.

Så här hälsar Pia, varumärkesexpert och affärsutvecklare. Vill du prata med någon av mina kunder? Hör av dig!

Hämta gratis här!

All Posts
×

Almost done…

We just sent you an email. Please click the link in the email to confirm your subscription!

OKSubscriptions powered by Strikingly