Return to site

Res mer – eller res mindre – låt webbkursen göra jobbet åt dig!

– så här kan du också göra

Trots att jag har jobbat 20 år inom lärande offline och online så blev det en total AHA-upplevelse när jag insåg att min egen kunskap går att paketera till en produkt som blir som ett gäng kloner av mig själv.

Det var som att poletten trillade ner på allvar – när jag själv fick uppleva hur det funkar – med min egen kunskap. Nu har det runnit en hel del vatten under den ån, men än idag händer det att jag nyper mig själv i ärmen!

Just nu är ett sådant tillfälle.

För just nu – i samma stund som du läser det här – befinner jag mig i Peru. Två intensiva veckor med vandringar, meditationer och en hisnande natur.

Medan jag är på semester så tar Webbkursprogrammet hand om mina deltagare som bygger SINA webbkurser själva. Mitt utbildningsprogram föreläser - via filmer, ljudinspelningar, texter och bilder – istället för mig.

Mina webbkurser motiverar och informerar.

Och jag kan lugnt lita på att mina deltagare får det de behöver – trots att jag själv inte finns på plats – på kontoret framför datorn.

Jag har en produkt som gör stora delar av mitt utbildningsjobb åt mig.

Är det något DU också vill skapa?

I den här filmen får du veta hur jag gör när jag tar time-off ett par veckor mitt i terminen.

Här berättar jag kort om årets "låt webbkursen göra jobbet-resa" till Peru. (2017)

Vill du veta mer om hur du kan bygga din egen webbkurs själv?

Ladda ner checklistan med de verktyg du behöver. Hämta gratis här! (PDF)

All Posts
×

Almost done…

We just sent you an email. Please click the link in the email to confirm your subscription!

OKSubscriptions powered by Strikingly