Bästa eLearning: prisvinnande onlinekurs

"Bästa eLearning" Swedish Learning Awards

· WEBBPEDAGOGIK,BYGG INGEN BOK PÅ BURK

Facebook, tack för påminnelsen!

"Idag på dagen, är det 7 år sedan mitt manus till Systembolaget vann silver i Swedish Learning Awards "Bästa eLearning". (Delad andraplats).

broken image

Jag minns vilket tungt ansvar jag kände under hela produktionen. Varje interaktiv lösning, varje övningsfråga och varje svar var så VIKTIGT.

Systembolaget hade just fått godkänt att börja med hemleverans och en extern budfirma (vill jag minnas) skulle sköta leveransen.

 

Det var ett osedvanligt känsligt uppdrag.

 

De som skulle gå kursen – ofta unga killar – behövde fatta vidden – av att leverera och av att inte leverera – till vem som helst.

 

Familjer som levde i missbruk skulle inte behöva drabbas hårdare för att jag missat att få deltagarna att FÖRSTÅ och KÄNNA att de hade andras väl och ve i sina händer.

Bokstavligen.

Utbildningen hette: "Du gör skillnad – om ansvarsfull försäljning". Utbildningen hade lånad inspration från gamification men vad det är och vad jag tycker om det, är en annan berättelse, som i kan ta en annan gång.

broken image

Än idag känner jag ett stort ansvar gentemot mina nya kunder och deras kunder – men det ansvaret är bara roligt och glädjefullt. 

 

Jag vill att DU ska lyckas beröra, skapa insikt och riktig förändring – via en riktigt bra onlinekurs.

Nyfiken på hur just du skulle kunna göra?

broken image
broken image
broken image