Gå tillbaka till webbplatsen

Bästa eLearning: prisvinnande onlinekurs

"Bästa eLearning" Swedish Learning Awards

Facebook, tack för påminnelsen!

"Idag på dagen, är det 7 år sedan mitt manus till Systembolaget vann silver i Swedish Learning Awards "Bästa eLearning". (Delad andraplats).

Jag minns vilket tungt ansvar jag kände under hela produktionen. Varje interaktiv lösning, varje övningsfråga och varje svar var så VIKTIGT.

Systembolaget hade just fått godkänt att börja med hemleverans och en extern budfirma (vill jag minnas) skulle sköta leveransen.

 

Det var ett osedvanligt känsligt uppdrag.

 

De som skulle gå kursen – ofta unga killar – behövde fatta vidden – av att leverera och av att inte leverera – till vem som helst.

 

Familjer som levde i missbruk skulle inte behöva drabbas hårdare för att jag missat att få deltagarna att FÖRSTÅ och KÄNNA att de hade andras väl och ve i sina händer.

 

Bokstavligen.

 

Utbildningen hette: "Du gör skillnad – om ansvarsfull försäljning". Utbildningen hade lånad inspration från gamification men det är en annan berättelse, till en annan gång.

Än idag känner jag ett gigantiskt ansvar – men numera är det enbart glädjefullt och lätt. 

 

Idag hjälper jag företagare som dig, att göra skillnad med större kraft. Det är du som har ett viktigt budskap, det är DU som ska lyckas beröra, skapa insikt och riktig förändring – via din onlinekurs.

Och det där hjälper jag dig gärna med.

 

Vill du utforska hur just du skulle kunna göra?

Alla inlägg
×

Nästan klar...

Vi har precis skickat ett mejl till dig. Klicka på länken i e-postmeddelandet för att bekräfta din prenumeration!

OK