Naturvårdsverket goes DIY och bygger sin webbkurs själva

En webbkurs med CiM-metoden som grund

broken image

Det är inte alltid jag kan berätta vem eller vilka jag hjälper att bygga webbkurser.

Ofta är det lite hemligt.

Men den här veckan har jag hjälpt Naturvårdsverket och Riksantikvarieämbetet att lägga den webb-pedagogiska grundenför en kurs i tillgänglighet. Vi jobbade förstås enligt CiM-metoden – min pedagogiska metod som är skräddarsydd för ett vuxet lärande på webben.

Jag var så imponerad av deras framsynthet och klokskap. De jobbar för att fler ska kunna ta del av nationalparker, naturreservat och kulturminnesområden. Också om man har en tillfällig eller mer permanent funktionsnedsättning eller språkbegränsning.

Därför bygger de en webbkurs i det.

Det är en sådan LYX att få ta del av så många olika spännande ämnen, berörande stories och träffa härliga experter inom så många olika områden. Vare sig det är enmansföretagare, stora bolag eller statliga myndigheter.

Jag nyper mig själv i armen, nästan varje dag.

Ännu en ny viktig webbkurs är på gång!

Vill du få Startguiden och läsa mer om hur du kommer igång med din webbkurs?

broken image

Frågor? Kontakta mig:

0702-419961

ella@courseitmatters.se