Return to site

Teknisk utrustning som alla klarar – platta paket-style

Inom eLearningbranchen är vi vana vid att digital utbildning kostar flera hundratusen att producera. Elearning var bara ett alternativ för de riktigt stora bolagen och myndigheterna. Utbildning på webben var inte aktuellt för det lilla kunskapsföretaget. Det hade helt enkelt inte resurserna och musklerna för att gå online med sin kunskap.

Idag är det inte längre sant.

Trots att jag har jobbat med "gör det själv-elearning" (sedan 2012 och inom traditionell eLearning sedan 1999) händer det än i dag att jag måste nypa mig själv i armen för att förstå vad som har hänt.

Det är nämligen inget mindre än en utbildnings-revolution!

För bara några år sedan hade du behövt anlita en programmerare, grafisk formgivare, projektledare, fotograf och manusproducent för att kunna skapa en digital lärprodukt.

Så är det inte längre.

 

Det är historia.

Om jag klarar det klarar du det också!

Idag klarar nästan vem som helst bygga sin egen webbkurs själv. Tekniken har blivit enkel och det kostar inte mycket mer än din egen tid.

Idag klarar till och med den mest tekniskt ointresserade coachen eller föreläsaren att bygga och sälja sin egen webbkurs. Ja, till och med ja, som är pedagogik-nörd och manusproducent klarar att bygga min webbkurs själv!

Det är de nya digitala lärplattformarna som gjort allt det här möjligt. (Mer om dem i ett senare blogginlägg.)

Den här de minsta gemensamma tekniska nämnarna för att bygga din webbkurs själv.

Ladda ner checklistan med de verktyg du behöver.

Hämta gratis här!

Frågor? Kontakta mig:

0702-419961

ella@courseitmatters.se

All Posts
×

Almost done…

We just sent you an email. Please click the link in the email to confirm your subscription!

OK