Webbkursverkstan i Portugal

Bygga webbkurs med själ och hjärta – går det?

Yes, nu har vi bevisat det: det GÅR att skapa produkter och tjänster med hjärtats intelligens. Webbkursverkstan: "Bygg din webbkurs med hjärtats kraft" är i hamn. Kursdeltagarna har åkt hem till snö och vardag med varsina fundament för att bygga företag, säljfilmer och webbkurser med en ny kraft – hjärtats.

Vi fick fem fantastiskt fina kursdagar utanför Porto i Portugal. "Bygg din webbkurs med hjärtats kraft" – blev precis den transformerande företagsresa som vi hoppats på - för både deltagare och inte minst för oss workshopsledare. Deltagarna kom igång med varsin digitala lärprodukt och tränades i att göra varje produktionsmoment utifrån sin egen alldeles unika djupa, inre vishet.

(Och vi workshopsledare är än mer övertygade om att vägen till en vinnande webbkurs – en webbkurs som vinner hjärtan – inte bara går via smarta strategier och digital teknik.

Mindet fanns förstås hela tiden med – men tonades ner. Hjärtat och dess djupa och större visdom fick ta en ny och större plats. Med Karins (Butterflying.today) varsamma, lyhörda ledning tränade vi att lyssna inåt, samtidigt som jag (Ella) ledde själva webbkursarbetet framåt.

Några citat från våra modiga kursdeltagarna (fler kommer):

Marie Klint Att skapa sin webbkurs med hjärtats kraft - en toppenkurs!

Jag har haft det fantastiskt ❤️.

Här kommer några bilder från vår resa:

broken image
broken image
broken image
broken image
broken image
broken image
broken image
broken image
broken image

Och en liten stunds vila också för workshopsledaren:

broken image

Är du intresserad av att hänga med nästa omgång? (Än vet jag inte när, var eller hur – men ATT det blir är jag säker på.) Webbkursverkstan kommer tillbaka i någon form.

broken image
broken image