Wow vilken frihet en onlinekurs kan ge

– så här kan du också göra

Trots att jag har jobbat snart 20 år inom lärande offline och online så blev det en total AHA-upplevelse när jag insåg att min egen kunskap går att paketera till en produkt som blir som ett gäng kloner av mig själv.

Det var som att poletten trillade ner på allvar – när jag själv fick uppleva hur det funkar – med min egen kunskap. Nu har det runnit en hel del vatten under den ån, men än idag händer det att jag nyper mig själv i ärmen!

Just nu är ett sådant tillfälle.

För nu – i samma stund som du läser det här – befinner jag mig i Peru. Tre intensiva veckor med vandringar, meditationer och en hisnande natur.

Medan jag är på semester så tar Webbkursprogrammet hand om mina deltagare som bygger SINA webbkurser själva. Mitt utbildningsprogram föreläser - via filmer, ljudinspelningar, texter och bilder – istället för mig.

Mina webbkurser motiverar, informerar och aktiverar.

Och jag kan lugnt lita på att mina deltagare får det de behöver – trots att jag själv inte finns på plats – på kontoret framför datorn.

Jag har en produkt som gör stora delar av mitt utbildningsjobb åt mig.

På riktigt.

Är det något DU också längtar efter?

I den här filmen får du veta hur jag gör när jag tar time-off mitt i terminen.

Här berättar jag kort om årets (2017) "låt webbkursen göra jobbet-resa".

broken image
broken image
broken image
broken image